Έτοιμος για την «πρεμιέρα»!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Νίκη και στο έκτο φιλικό για το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, το οποίο επικράτησε στη Νάουσα του τοπικού Ζαφειράκη με 20-27.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γούσιος, φαίνεται να έχει καταλήξει στις αρχικές του επιλογές όσον αφορά τις επίσημες υποχρεώσεις, οι οποίες ξεκινούν στις 19 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας για την πρώτη αγωνιστική της Handball Premier. 

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ στο πρώτο τέταρτο, με τα λεπτά αυτά να είναι αναγνωριστικά. Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος ανέβασε την απόδοση του, αύξησε την πίεση στην άμυνα και εκμεταλλεύτηκε τους χώρους στην επίθεση, παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα δύο τερμάτων, 8-10. Η καλή εικόνα συνεχίστηκε και στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, με την ανάπαυλα να κλείνει με τον ΠΑΟΚ μπροστά με πέντε τέρματα, 9-14. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν με σπασμένα τα... φρένα, αυξάνοντας όλο και περισσότερο την διαφορά. Ο Παναγιώτης Γούσιος βρήκε ευκαιρία για να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, κάνοντας τις τελευταίες δοκιμές ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Ο αγώνας τελείωσε στο 20-27, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει αήττητος στις φιλικές αναμετρήσεις που έχει δώσει για την περίοδο της προετοιμασίας.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου απέναντι στην Πυλαία στο «Σπίτι του Χάντμπολ». 

Πεντάλεπτα: 1-1, 3-2, 5-5, 6-7, 8-10, 9-14 (ημχ), 10-16, 12-19, 15-21, 17-24, 18-26, 20-27

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Τσαναξίδης, Τζωρτζίνης 1, Μέντουριτς 2, Κυριακίδης, Γιορανίδης, Καβουσανάκης 4, Στογιάνοβιτς 1, Γκιγκόφ, Άρσιτς, Παπαβασίλης 1, Παλάσκας 6, Λιάπης 4, Αποστόλου 1, Σεϊρεκίδης 2, Καραγκιοζόπουλος 3, Νικολαΐδης 1

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter