Ανανέωση συνεργασίας με Δημήτρη Σγουρίδη

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θεσσαλονίκη 10/9/2020

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Σγουρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο Δημήτρης Σγουρίδης, ο οποίος προέρχεται από της ακαδημίες του Δικεφάλου, θα αποτελέσει για ακόμη μία χρονιά μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας. Σημαντική διάκριση για τον νεαρό αθλητή, αποτελεί η ανάδειξή του ως πρώτου σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Εφήβων, που διεξήχθει τον Αύγουστο του 2019 στην Τιφλίδα. 

Μετά την συμφωνία ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays, ο Δημήτρης Σγουρίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω για ακόμη μια χρόνια στον σύλλογο που έκανα τα πρώτα μου αγωνιστικά βήματα και με ανέδειξε σαν αθλητή. Υπάρχει αισιοδοξία για την εκπλήρωση των αγωνιστικών μας στόχων τη φετινή χρονιά, παρ’ολο που ειμαστε μια νεοσύστατη ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή,  ιδιαιτέρως τα αδέρφια Νικολαΐδη, καθώς και τον προπονητή, Θοδωρή  Χατζηθεοδώρου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν να αποτελέσω στέλεχος της ανδρικής ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζον».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ