«Έκλεισε» τα φιλικά με νίκη το χάντμπολ ανδρών

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Το απόλυτο των νικών στα επτά φιλικά προετοιμασίας που έδωσε πέτυχε το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της Πυλαίας με 23-21 στο έβδομο και τελευταίο. 

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος μπήκε «μουδιασμένα» στον αγωνιστικό χώρο, μη καταφέρνοντας να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα των δύο τερμάτων. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, έλεγχε το σκορ του αγώνα προπορευόμενος με ένα ή δύο τέρματα. Το ημίχρονο έκλεισε στο 12-10, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να αγωνίζεται στο... ρελαντί, καθώς έδινε φιλικό αγώνα για δεύτερη σερί ημέρα. 

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ανοίγοντας την διαφορά μέχρι και τα τέσσερα τέρματα, 16-12. Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν δικαιολογημένη κόπωση, με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται μειώνοντας το σκορ. Ο Δικέφαλος δεν έχασε σε κανένα σημείο το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 23-21. 

Αυτό ήταν το έβδομο και τελευταίο φιλικό για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς η «πρεμιέρα» της Handball Premier κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας πλησιάζει. 

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-4, 4-5, 7-5, 9-8, 12-10(ημχ), 13-11, 14-12, 16-12, 18-16, 19-18, 23-21 

ΠΑΟΚ (Γούσιος-Περβανάς): Τσαναξίδης 1, Τζωρτζίνης, Μέντουριτς 3, Κυριακίδης, Γιορανίδης, Καβουσανάκης 2, Στογιάνοβιτς 1, Γκιγκόφ 1, Άρσιτς, Παπαβασίλης 1, Παλάσκας 4, Λιάπης 1, Αποστόλου, Σεϊρεκίδης 5, Καραγκιοζόπουλος 4, Νικολαΐδης

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter