Τακτική και τα πρώτα... πειράματα

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Με φρενήρεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, η οποία βρίσκεται στην ολοκλήρωση της τέταρτης εβδομάδας. 

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει φυσική κατάσταση, βελτίωση των τεχνικών χαρακτηριστικών, και τακτική, στην οποία ο προπονητής της ομάδας, Michal Masek, δίνει ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή. 

Ο Σλοβάκος τεχνικός μαζί με τον βοηθό του, Γιάννη Χαριτωνίδη, πειραματίζονται στις προπονήσεις όσον αφορά το βασικό σχήμα δημιουργώντας εξάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. 

Ο καλύτερος τρόπος για να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα όσον αφορά την χημεία μεταξύ των παικτριών είναι τα εσωτερικά «διπλά», εκεί όπου οι παίκτριες σπάνε σε δύο ομάδες και αγωνίζονται μεταξύ τους. 

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με τα προβλήματα να λείπουν, πέρα κάποιων μικροτραυματισμών, οι οποίοι δεν εμπνέουν καμία ανησυχία στο τεχνικό τιμ.

Για την ολοκλήρωση της τρίτης εβδομάδας προετοιμασίας, η Ιωάννα Πολυνοπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, οπότε είναι λογικό να αργούμε να βρούμε τα πατήματα μας. Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά, αποκτάμε ρυθμό και θα είμαστε έτοιμες στην αρχή του πρωταθλήματος. Όλα τα κορίτσια είναι πάρα πολύ καλά, αρχίζουμε να δενόμαστε με τον καιρό, και πιστεύω η ομάδα έχει μία καλή δυναμική».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter