Χρήσιμα συμπεράσματα και 3-3 απέναντι στην Κ14 αρρένων

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οικογενειακή ισοπαλία στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, η οποία αναμετρήθηκε με την Κ14 (αρρένων) των ακαδημιών του ΠΑΟΚ με το τελικό σκορ να είναι 3-3 και τους προπονητές να δοκιμάζουν τακτικές προσεγγίσεις και επιλογές καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

Για την ομάδα του Σπύρου Φιλίππου σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο, η Αναστασία Σπυριδωνίδου και η Gisela Arrieta Betancourt, με την Σπυριδωνίδου στην επανάληψη να βάζει το τρίτο τέρμα για τις «ισόβιες» και το δεύτερο προσωπικό της. Στο αρχικό σχήμα της ομάδας μας κάτω απ’τα δοκάρια ήταν η Παπακωνσταντίνου, στην τετράδα της άμυνας παρατάχθηκαν οι Καραπέτσα, Γκάτσου, Smiljkovic, Μήτκου, ρόλο αμυντικών χαφ είχαν η Κακαμπούκη και η Στράντζαλη, ενώ πίσω από την μοναδική προωθημένη Betancourt βρέθηκαν οι Πούλιου, Βαρδαλή και Σπυριδωνίδου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου χρόνο συμμετοχής πήραν οι Χατζηγιαννίδου και Πατερνά. Στο 60ο λεπτό στο παιχνίδι πέρασαν οι Πίτσιου και Δοϊρανλή, στο 70’ η Ζώτου και η Μάρκου έκλεισε τις αλλαγές του Σπύρου Φιλίππου στο 75’.

ΠΑΟΚ - ΠΑΟΚ (Κ14 αρρένων): 3-3 (ημίχρονο 2-1)

ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Γκάτσου, Smiljkovic, Καραπέτσα, Μήτκου, Κακαμπούκη, Στράνζταλη, Πούλιου, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου, Betancourt

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter