Σα να μην πέρασε μία μέρα

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Δεύτερη σερί φιλική νίκη για το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, το οποίο επικράτησε αυτή τη φορά την ομάδα της Πυλαίας με 43-17.

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 3-3. Μετά από κείνο το σημείο τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη αύξησαν κατακόρυφα την απόδοση τους και την πίεση τους στην άμυνα, εκμεταλλεύτηκαν τον κενό χώρο που βρήκαν στην επίθεση και αύξησαν το σκορ. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Δικέφαλο μπροστά με 22-11. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ανέβασε περισσότερο τον ρυθμό, με αποτέλεσμα να αυξήσει και την διαφορά τερμάτων. Ο Δημήτρης Πελεκίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, οι οποίες δεν τον απογοήτευσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Κάθε αθλήτρια εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την συμμετοχή της, με το τελικό 43-17 να αποδεικνύει αυτό το γεγονός. 

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης-Βακάλης): Γκάτζιου 12, Καραχαρίση, Στογιάνοβιτς 5, Στογιάνοφσκα 1, Σεβδίλη 6, Μπατζαρακούδη 2, Τσικνάκη, Ζυγούρα 5, Χατζηπαρασίδου 7, Νίκολιτς 3, Σαμολαδά, Μεντεσίδου 2, Παναγιωτίδου, Όλιατς, Κατσούνη, Μαυροσαββίδου 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter