ΠΑΟΚ-Αερωπός Έδεσσας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Ώρα «πρεμιέρας»! Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αερωπό Έδεσσας, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Handball Premier.

Ο... νέος ΠΑΟΚ αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και όντας αήττητος και στις επτά φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε, ονειρεύεται με αισιοδοξία τη νέα χρονιά.

Για την πρώτη αγωνιστική ο Δικέφαλος βρίσκει απέναντι του τον Αερωπό Έδεσσας, ο οποίος θα κυνηγήσει τις δικές του πιθανότητες για την πρωτιά στον Βόρειο Όμιλο.

Η «πρεμιέρα» της Handball Premier θα σημάνει και την φετινή «πρεμιέρα» του AC PAOK TV, καθώς το επίσημο κανάλι του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube θα μεταδώσει μέσω Live Streaming την αναμέτρηση.

Ευχή της «Μάνας» του Συλλόγου, οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» να ξεκινήσουν με το... δεξί τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Για την αναμέτρηση με τον Αερωπό Έδεσσας, ο Νικόλας Λιάπης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Ο Αερωπός είναι μία ομάδα με μέταλλο και διαθέτει  εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια. Θέλουμε να αρχίσει η σεζόν θετικά και είμαστε έτοιμοι για αυτό. Από εκεί και πέρα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα είμαστε αφοσιωμένοι στο πλάνο μας. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία, μακριά από τους τραυματισμούς».
 

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
1η αγωνιστική, Handball Premier
«Σπίτι του Χάντμπολ»
18:00, ΠΑΟΚ-Αερωπός Έδεσσας (AC PAOK TV)