Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας- Ακόμα δύο φιλικά για το χάντμπολ γυναικών

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Στην πέμπτη εβδομάδα προετοιμασίας του, μπαίνει το τμήμα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ. 

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχει ολοκληρωθεί σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο, τόσο από άποψη φυσικής κατάστασης, όσο και από άποψη τακτικής πλευράς. 

Οι τέσσερις εβδομάδες προετοιμασίας έχουν ολοκληρωθεί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που φέρνει χαμόγελα στο τεχνικό τιμ. 

Στην πέμπτη εβδομάδα, θα δοθεί βάση σε λεπτομέρειες της τακτικής, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, σε συνδυασμό πάντα με την βίντεο-ανάλυση. 

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί ακόμα δύο φιλικοί αγώνες. Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, οι γυναίκες του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσουν το τμήμα εφήβων του Δικεφάλου, και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου θα τεθούν αντιμέτωπες με το παιδικό τμήμα του Φοίβου Συκεών.

Για την ολοκλήρωση της τέταρτης εβδομάδας προετοιμασίας, η Δήμητρα Μπατζαρακούδη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε ανεβάσει αρκετά τους ρυθμούς της προετοιμασίας μας, ολοκληρώσαμε την τέταρτη εβδομάδα. Έχουμε φτάσει σ' έναν πολύ καλό ρυθμό, ευτυχώς δεν έχουμε καμία απώλεια και είμαστε όλες υγιέστατες. Η δουλειά που κάνουμε βγαίνει στο γήπεδο, δένουμε με τις καινούργιες παίκτριες, το κλίμα είναι οικογενειακό. Στα τέσσερα φιλικά που δώσαμε, ότι δουλεύουμε στις προπονήσεις, βγαίνει».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter