Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την δεύτερη αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, ως φιλοξενούμενος, την Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας. 

Ο Δικέφαλος μπήκε με το... δεξί στις νέες του αγωνιστικές υποχρεώσεις, επικρατώντας του Αερωπού Έδεσσας με 27-23, και πήρε τους πρώτους δύο πολύτιμους βαθμούς μίας μακροσκελούς χρονιάς.

Απέναντι του βρίσκει την ομάδα της Πυλαίας, η οποία δεν αγωνίστηκε στην «πρεμιέρα» κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας λόγω της πανδημίας, οπότε και δίνει τον πρώτο της επίσημο αγώνα στην Handball Premier, απέναντι στον ΠΑΟΚ. 

Ζητούμενο, η ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου να κάνει το 2Χ2 και να συνεχίσει απερίσπαστη την πορεία της. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας, ο Νίκος Τζωρτζίνης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά και μακριά από τραυματισμούς για όλες τις ομάδες. Όσον αφορά το παιχνίδι, θεωρώ ότι η Πυλαία είναι μία αξιόλογη ομάδα και πρέπει να εμφανιστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να διασφαλίσουμε τους δύο βαθμούς της νίκης. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω στη συγκεκριμένη ομάδα και πιστεύω ότι αυτό θα φανεί στο γήπεδο».


Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020
2η αγωνιστική, Handball Premier
«Σπίτι του Χάντμπολ»
18:00, Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας-ΠΑΟΚ (YouTube Channel: Handball Tv GR)