Έλα και εσύ στις ακαδημίες Water Polo του ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Μια καινούρια χρονιά ξεκινάει στις πισίνες για την ομάδα υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ.

Κορίτσια και αγόρια, από την ηλικία των 5 ετών, θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν στην μικρή πισίνα του Ποσειδωνίου κολυμβητηρίου, με στόχο την εκμάθηση σωστής κολύμβησης, σε συνδυασμό με πολύ παιχνίδι.

Σειρά παίρνουν τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, στην μεγάλη πισίνα, με σκοπό να αρχίσουν την πορεία τους στο χώρο της υδατοσφαίρισης, ώστε αργότερα να αποτελέσουν τα βασικά στελέχη των ομάδων πόλο του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί το σημείο αναφοράς του αθλητισμού στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα της υδατοσφαίρισης, αφού είναι η μόνη ομάδα από τον Βορρά που συμμετέχει στην Α1 και ταυτόχρονα έχει πολύ καλές επιδόσεις στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες, με την κατάκτηση μεταλλίων σε πανελλήνιο επίπεδο.

Μπορείς κι εσύ να γίνεις μέλος της ομάδας. Να μάθεις να κολυμπάς σωστά, να παίζεις, να φοράς το σκουφάκι του ΠΑΟΚ και να συμμετέχεις σε όλες τις κατηγορίες.

Οι εξειδικευμένοι προπονητές μας, θα σε αγκαλιάσουν, θα σε εκπαιδεύσουν και θα σου δώσουν όλα τα εφόδια για να κυνηγήσεις το όνειρο σου, να γίνεις μέλος της ανδρικής ή γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας και εφόσον διακριθείς, γιατί όχι και μέλος των εθνικών ομάδων.

Όλα τα τμήματα λειτουργούν βάσει των οδηγιών του υπουργείου Υγείας, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα.

Λειτουργούν τμήματα: Baby Προμινι Μινι παίδων και μινι κορασίδων Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Νεανίδων, Ανδρών, Νέων Ανδρών, Γυναικών, Νέων Γυναικών.

Πληροφορίες και εγγραφές: Κα Κωνσταντινα Τηλ: 6942591871 Καθημερινά στο Ποσειδωνίο κολυμβητήριο, 6-10 το απόγευμα.

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter