Στην τελική ευθεία για την έναρξη- Δύο ακόμα φιλικά

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Με την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι σε δύο εβδομάδες, το τμήμα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα, συνεχίζοντας την προετοιμασία.

Δύο φιλικές αναμετρήσεις δόθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, με δύο διαφορετικά αποτελέσματα. Την Τετάρτη η ομάδα αγωνίστηκε με τους εφήβους του ΠΑΟΚ και δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 19-22. Από την άλλη, ο φιλικός αγώνας του Σαββάτου, με αντίπαλο τους παίδες του Φοίβου Συκεών, βρήκε τον Δικέφαλο νικητή με σκορ 40-31.

Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα κυλούν όπως ήταν σχεδιασμένα, χωρίς αναπάντεχα προβλήματα, με την ομάδα να ανεβάζει ρυθμούς και παράλληλα το αγωνιστικό επίπεδο.

Οι επόμενες φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει η γυναικεία ομάδα είναι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τους εφήβους του ΠΑΟΚ και το Σάββατο 3 Οκτωβρίου εναντίον της Αναγέννησης Άρτας.

Για την πορεία της μέχρι τώρα προετοιμασίας, η Αβραμίνα Σεβδίλη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η έκτη εβδομάδα της προετοιμασίας έφτασε στο τέλος της. Η ομάδα έχει βρει τους ρυθμούς της και μέσα από τη προσπάθεια που καταβάλλει σε κάθε προπόνηση γίνεται όλο και καλύτερη. Παίξαμε δύο φιλικά και αυτή τη εβδομάδα και είχαμε τα αποτελέσματα που επιθυμούσαμε. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και αναμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter