Τα πρώτα συμπεράσματα των φιλικών

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Με επιτυχία ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Αθήνα η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, όπου και βρέθηκε, προκειμένου να πραγματοποιήσει  μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Έχοντας μία πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο φιλικό, όπου αντιμετώπισε τον Υδραϊκό, ο Δικέφαλος, στο δεύτερο παιχνίδι, αντιμετώπισε τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης, όπου εμφανίστηκε εξαιρετικά ανταγωνιστικός. Οι "ασπρόμαυροι" μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, εμφάνισαν σταθερότητα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα συστήματα όσον αφορά την τακτική που δουλεύουν καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. 

Στο τρίτο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Πανιώνιο, έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα, αλλά και να εντοπίσει τις λεπτομέρειες που χρήζουν διόρθωσης, προκειμένου να είναι πανέτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος. 
 
Πλέον, απομένουν δέκα ημέρες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, όπου ο ΠΑΟK υποδέχεται τον Εθνικό Πειραιώς στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020.
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter