ΠΑΟΚ-Δράμα 86

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την τρίτη αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, την Δράμα 86, στο «Σπίτι του Χάντμπολ«. 

Ο Δικέφαλος θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στην Handball Premier, έχοντας ως στόχο να κάνει το 3Χ3 απέναντι στους Δραμινούς. 

Οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» προετοιμάστηκαν κατάλληλα ενόψει του απαιτητικού αγώνα, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Γούσιο, να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ενώ και ο  Αλέξανδρος Αποστόλου έβγαλε σημαντικό κομμάτι της τελευταίας προπόνησης, και η παρουσία του στο παιχνίδι θα κριθεί μέχρι τελευταία στιγμή. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της κρατικής τηλεόρασης, και πιο συγκεκριμένα από το κανάλι «ΕΡΤ3». 

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Δράμα 86', ο Μπόγκνταν Μέντουριτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα στου Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για τον αγώνα με την Δράμα, στον οποίο θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε την πορεία μας. Ξεκινήσαμε με δύο νίκες στο πρωτάθλημα, και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος εμείς να αναδειχθούμε νικητές».

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020
3η αγωνιστική, Handball Premier
«Σπίτι του Χάντμπολ»
17:00, ΠΑΟΚ-Δράμα 86' (ΕΡΤ3)