Η μικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Δράμα 86

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Οι δηλώσεις του προπονητή, Παναγιώτη Γούσιου και του αθλητή, Bogdan Meduric στο acpaok.gr, μετά την ισοπαλία του Δικεφάλου με την Δράμα 86:

Παναγιώτης Γούσιος:

«Αν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε κάτι θετικό, αυτό θα ήταν η αμυντική μας λειτουργία σε συνδυασμό με την σταθερότητα των τερματοφυλάκων μας και σ'αυτό το παιχνίδι όπως και στα δύο προηγούμενα. Έχουμε πολύ χαμηλό παθητικό, ωστόσο μπροστά δυσκολευόμαστε να βρούμε λύσεις και δεν καταφέρνουμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Σημέρα ήμασταν κακοί στην διαχείριση, στην ανοιχτή άμυνας της Δράμας δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις και ένα τεράστιο χάντικαπ που υπήρχε στο παιχνίδι ήταν οι επτά αποβολές που είχαμε, με το παιχνίδι να είναι 0-7 στις αποβολές. Εμείς δεν κερδίσαμε ούτε ένα δίλεπτο στο παιχνίδι, ενώ υπήρχαν φάσεις που θα μπορούσαν να δωθούν αποβολές και παίξαμε με 14 λεπτά με παίκτη λιγότερο, το οποίο είναι τεράστιο αρνητικό σε ένα παιχνίδι χάντμπολ.

Είναι μια βδομάδα που έχουμε μεσοβδόμαδο παιχνίδι, παίζουμε στην Νάουσα και το Σάββατο με την Κέρκυρα, οπότε πρέπει να βρούμε τι δεν λειτούργησε καλά και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Bogdan Meduric:

«Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Είχαμε την θέση του οδηγού σε ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς σε μια πολύ σημαντική ημέρα για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και έπρεπε να κερδίσουμε. Ισοφαριστήκαμε όμως και τώρα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και να πάμε στην Δράμα και να κερδίσουμε, είναι πιο δύσκολο έτσι αλλά πρέπει να γίνουμε "άντρες" και να το καταφέρουμε. 

Επόμενο παιχνίδι με τον Ζαφειράκη Νάουσας, την Τετάρτη. Είχαμε παίξει ένα φιλικό εκεί, έχουν μεγάλο κίνητρο επειδή ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην πόλη τους και θέλουν να δείξουν την ποιότητά τους. Το γήπεδο εκεί είναι μικρότερο και είναι πιο δύσκολο για τις άλλες ομάδες να προσαρμοστούν, ενώ αυτοί ξέρουν να παίζουν εκεί, επειδή προπονούνται εκεί. Εμείς πρέπει να παίξουμε καλά να είμαστε δυνατοί και να πάρουμε τη νίκη, τίποτα άλλο!».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter