Λεωνίδεια 2020: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά την κατάκτηση του τουρνουά «Λεωνίδεια 2020» από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Μιχάλ Μάσεκ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που και στα δύο παιχνίδια παίξαμε πέντε σετ, διότι δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες για φιλικά στην περίοδο της προετοιμασίας. Ήταν καλό που βγήκαν στο γήπεδο τα στοιχεία και οι τομείς που δουλεύουμε στην προπόνηση. Δεν βγήκαν σε τέλειο βαθμό, κάτι που είναι φυσικό, όταν μιλάμε για μία περίοδο μακράς απραξίας λόγω της πανδημίας, ωστόσο είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αντιμετωπίσαμε το τουρνουά ως μία ευκαιρία προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, αυτός ήταν ο στόχος που θέσαμε. Είμαι χαρούμενος που η ευκαιρία αυτή συνοδεύτηκε και με δύο νίκες».

Ευαγγελία Μερτέκη:

«Βγάλαμε στο γήπεδο ότι μας ζήτησε ο προπονητής καθ' όλη την διάρκεια της προετοιμασίας. Είμαστε χαρούμενες, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων που πλησιάζουν. Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς, πήγαμε καλά και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Μίλιτσα Κουμπούρα:

«Το επίπεδο του τουρνουά ήταν πολύ καλό, και οι δύο ομάδες που παίξαμε τερμάτισαν πέρσι στις υψηλές θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Δείξαμε χαρακτήρα και αγωνιστήκαμε σκληρά, φυσικά όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες λόγω της μακράς απραξίας. Δείξαμε επίσης και κάποιες αδυναμίες, τις οποίες έχουμε χρόνο να τις διορθώσουμε ενόψει της πρεμιέρας. Για το βραβείο της MVP, είμαι χαρούμενη, ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά, και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

Άννα Καλαντάντζε: 

«Ένας πρώτος ανεπίσημος τίτλος για εμένα με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Μας έλειπαν φιλικά, είχαμε την ανάγκη για τέτοια παιχνίδια. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για την πρεμιέρα της Volleyleague γυναικών, η οποία ξεκινάει σε μία εβδομάδα, οπότε ήταν ένα δυνατό τεστ για εμάς. Είδαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα, ωστόσο κρατάμε χαμηλά την... μπάλα, προχωράμε μπροστά για τις επίσημες υποχρεώσεις».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter