Δημήτρης Πελεκίδης: «...παίζουμε όλα τα παιχνίδια σα να είναι ένας τελικός, ένα παιχνίδι που κρίνει ένα τίτλο...»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Οι δηλώσεις του προπονητή του Δικεφάλου, Δημήτρη Πελεκίδη για την νίκη στον φιλικό αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας και την νέα σεζόν, στο acpaok.gr:

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Έχουμε συμπληρώσει ήδη έξι εβδομάδες προετοιμασίας. Η ομάδα βρίσκεται σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο. Έχουμε δώσει μέχρι στιγμής οκτώ φιλικά παιχνίδια. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ιδιαίτερα θέματα τραυματισμών. Μόνο ένα μικροπροβληματάκι με την Jovanovska, το οποίο έχει λυθεί, οπότε την επόμενη εβδομάδα η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης. Έχουμε δουλέψει αρκετά σε όλα τα κομμάτια και στην φυσική κατάσταση και στο κομμάτι της τακτικής και σε άμυνα και σε επίθεση. Τα καινούργια κορίτσια μπαίνουν και αυτά σιγά σιγά στους ρόλους τους στο παιχνίδι και η ομάδα βδομάδα με την βδομάδα θα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη και θα προετοιμάζεται για τους στόχους της την φετινή σεζόν.

Να ευχηθώ να είναι όλες οι ομάδες υγιής. Ακούγεται τετριμμένο αλλά πραγματικά έχει πολύ μεγάλη αξία, ειδικά στις μέρες μας. Μακάρι το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί χωρίς να έχουμε κάποια διακοπή λόγω της κατάστασης που βιώνουμε!

Από κει και πέρα οι στόχοι της ομάδας είναι γνωστοί. Στοχεύει και στους δύο εγχώριους τίτλους, πρωτάθλημα και κύπελλο, οι οποίοι αργούνε βέβαια, οπότε πηγαίνουμε βήμα βήμα, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Ο άλλος στόχος που έχουμε είναι το κομμάτι της Ευρώπης, περιμένουμε την κλήρωση μετά τα μέσα του Οκτώβρη για να δούμε με ποιόν θα κληρωθούμε. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και όσο μπορούμε να προχωρήσουμε περισσότερο στο θεσμό.

Όσον αφορά την πρεμίερα του πρωταθλήματος στις 10/10, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο η ομάδα μας, είτε παίζουμε με ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, είτε παίζουμε με ομάδα, η οποία έχει διαφορετικούς στόχους προσπαθούμε να παρουσιάσουμε το ίδιο ακριβώς πρόσωπο. Αυτό είναι δύσκολο, ειδικά στο πρωτάθλημά μας επειδή έχει ομάδες διαφόρων ταχυτήτων οπότε είναι και δύσκολο να κρατηθεί το κίνητρο των κοριτσιών ψηλά. Αλλά όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε πάνω σ'αυτό το κομμάτι, οπότε έχουμε πετύχει θεωρώ να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια σα να είναι ένας τελικός σα να είναι ένα παιχνίδι που κρίνει ένα τίτλο. Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μία ευρεία νίκη και να μπορέσουμε να πετύχουμε πράγματα, τα οποία θα θέσουμε μέσα στην εβδομάδα για το παιχνίδι».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter