Προετοιμασία δύο σε ένα για το χάντμπολ ανδρών

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Ξεκίνησε η λιγοήμερη προετοιμασία του τμήματος χάντμπολ ανδρών ενόψει του αγώνα της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας.

Την προηγούμενη εβδομάδα βέβαια, το τεχνικό τιμ προγραμμάτισε προετοιμασία δύο αγώνων, αφού ενώ στο προσκήνιο ήταν ο αγώνας με την Δράμα, στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε και ο αγώνας της Τετάρτης με τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Γούσιου επέστρεψαν στο γήπεδο μετά το ρεπό της Κυριακής, και ξεκίνησαν την προπόνηση ενόψει τόσο του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας, όσο και για της Κυριακής κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων πέρα από τακτική και βελτίωση τεχνικών χαρακτηριστικών, περιλαμβάνει και βίντεο-ανάλυση, η οποία θα βοηθήσει να επισημανθούν όποια λάθη έγιναν.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έχουν ως στόχο να αφήσουν πίσω την ισοπαλία κόντρα στην Δράμα, και να επικεντρωθούν στους δύο αγώνες κόντρα σε Ζαφειράκη και Φαίακα, οι οποίοι απέχουν μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ τους.

Στο απουσιολόγιο του Παναγιώτη Γούσιου, μετά τον Αλέξανδρο Αποστόλου προστέθηκε και ο Λούκα Στογιάνοβιτς, καθώς και οι δύο παίκτες είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Ζαφειράκη στη Νάουσα.
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter