ΠΑΟΚ – Λάρισα, από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο YouTube

paok
Κατηγορία: Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ

Μετά από αναμονή 7 μηνών ο ΠΑΟΚ επιστρέφει επιτέλους στην αγωνιστική δράση! Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 στις 17:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λάρισα Bread Factory στο PAOK Sports Arena για την 2η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν λόγω του COVID-19 επιβάλλουν την διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και για τον λόγο αυτό, δυστυχώς, θα ξεκινήσουμε αυτή τη νέα προσπάθεια, χωρίς την πολύτιμη συμπαράσταση των φιλάθλων μας.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να είναι μαζί μας στο γήπεδο και μας στεναχωρεί πολύ αυτό, ωστόσο θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Λάρισα, από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο YouTube. Ο αγώνας θα μεταδοθει σε απευθείας σύνδεση με το PAOK Sports Arena και εντελώς δωρεάν.

Θα πρέπει να ενημερώσουμε επίσης τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ότι λόγω των πολύ αυστηρών μέτρων και του υγειονομικού πρωτοκόλλου που εφαρμόζεται στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι εξαιρετικά περιορισμένος ο αριθμός δημοσιογράφων και φωτογράφων που θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Λάρισα. Θα δοθεί αυστηρή προτεραιότητα στους έχοντες εργασία, μέλη των δημοσιογραφικών ενώσεων, που πρέπει απαραίτητα να έχουν στείλει σχετικό αίτημα στο press@paokbc.gr μέχρι και την Τρίτη 6/10 στις 17:00.

Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό εκπροσώπων ΜΜΕ που θα λάβουν σχετική διαπίστευση και οι οποίοι κατά την παρουσία τους στο PAOK Sports Arena θα πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας στους χώρους εργασίας τους.

Πηγή: ΚΑΕ ΠΑΟΚ