Ζαφειράκης Νάουσας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την τέταρτη αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Νάουσα με σκοπό να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Ζαφειράκη. 

Οι παίκτες του Δικεφάλου καλούνται να διαχειριστούν τους τρεις αγώνες που προέκυψαν μέσα σε μία εβδομάδα, να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία κόντρα στην Δράμα, επιστρέφοντας στον δρόμο των νικών απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας. 

Απέναντι του βρίσκει τη νεοφώτιστη ομάδα της Ημαθίας, η οποία έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις στην φετινή Handball Premier με μία ισοπαλία και μία ήττα. 

Στα αγωνιστικά νέα, ο Παναγιώτης Γούσιος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αλέξανδρου Αποστόλου και Luka Stojanovic, οι οποίοι όλη την εβδομάδα προπονήθηκαν σε χαμηλούς ρυθμούς. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας, ο Βασίλης Καβουσανάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από ένα αποτέλεσμα εκτός προγράμματος, το οποίο πρέπει να αφήσουμε πίσω. Παίζουμε σε μία απαιτητική έδρα. με μία ομάδα που έχει δείξει ότι είναι αρκετά μαχητική και ανταγωνιστική. Εμείς πρέπει να μείνουμε 60 λεπτά συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς νευρικότητα, σε συνδυασμό με το πάθος που βγάζουμε στο γήπεδο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
 

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020
4η αγωνιστική, Handball Premier
ΔΑΚ Νάουσας
18:00, Ζαφειράκης Νάουσας - ΠΑΟΚ