Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ Prima Holidays του 2020-2021

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, η ομάδα του ΠΑΟΚ Prima Holidays πραγματοποίησε συνάντηση, όπου ο Υπεύθυνος του τμήματος κ. Γιώργος Νικολαΐδης υποδέχθηκε όλους τους αθλητές, ευχόμενος σε όλους μία καλή αγωνιστική σεζόν, γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.
Η ομάδα υδατοσφαίρισης του Δικεφάλου θα διατηρήσει και την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 το όνομα ΠΑΟΚ Prima Holidays, ενώ συγχορηγός θα είναι η εταιρεία TILCON.

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ την αγωνιστική περίοδο 2020-2021:
ΣΙΟΡΔΙΛΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ   Τερματοφύλακας
ΜΑΝΘΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ   Τερματοφύλακας
ΠΑΠΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  Φουνταριστός
ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  Φουνταριστός
RANTOJEVIC FILIP  Περιφερειακός
RANTONIC NIKOLA  Περιφερειακός
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Περιφερειακός
ΣΑΡΗΣΑΒΒΑΣ ΝΙΚΟΣ Περιφερειακός
ΚΕΧΑΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  Περιφερειακός
ΜΑΡΙΝΑΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  Αμυντικός
ΠΡΟΣΙΝΙΚΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ  Αμυντικός
ΠΡΟΣΙΝΙΚΛΗΣ ΝΙΚΟΣ Αμυντικός
ΝΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  Περιφερειακός
ΚΟΥΤΣΑΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  Περιφερειακός
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Περιφερειακός
 ΛΑΛΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Περιφερειακός
ΚΟΥΓΙΟΥΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Αμυντικός
ΙΩΣΗΦ ΒΑΣΙΛΗΣ Περιφερειακός
ΑΛΕΙΦΤΗΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Τερματοφύλακας
ΚΥΡΙΑΦΙΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Αμυντικός
ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Περιφερειακός
ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  Φουνταριστός
 
 Η οργάνωση των τμημάτων έχει ως εξής:
Υπεύθυνοι τμήματος Υδατοσφαίρισης Γιώργος Νικολαΐδης & Κοσμάς Νικολαΐδης
Team Manager ομάδας ανδρών Αναστάσιος Πετρίδης
Τεχνικός Διευθυντής Ιωάννης Φράγκος
Υπεύθυνος Υποδομών  Ανδρέας Μανθογιάννης
Έφορος Νέων Ανδρών  Αναστάσιος Πετρίδης
Έφορος Εφήβων & Παίδων Χρήστος Τόττης
Έφορος Μίνι Παίδων & Προμίνι Ρωμύλος Καρατζάς
Έφορος Γυναικών & Υποδομών Θεόδωρος Κουλεμέρης
Team Manager Γυναικών Ανδρέας Μανθογιάννης


Κατά τη συνάντηση, ο Υπεύθυνος του τμήματος κ. Γιώργος Νικολαΐδης χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική χρονιά για το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ. Παρά αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που βιώνουμε όλοι σε όλα τα επίπεδα λόγω της πανδημίας του COVID-19, εμείς οργανωθήκαμε, κάναμε τον προγραμματισμό μας και τον υλοποιήσαμε, τόσο σε επίπεδο της ομάδας ανδρών, η οποία θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών όσο και σε επίπεδο γυναικών, αλλά και όλων των κατηγοριών του τμήματος. Στην ομάδα ανδρών, η οποία είναι η μόνη που κρατάει τη σημαία της υδατοσφαίρισης ψηλά στη Β. Ελλάδα, υπό την καθοδήγηση ενός άξιου και έμπειρου προπονητή, του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, συμμετέχουν πάρα πολλά νέα παιδιά, με διάθεση και όρεξη για δουλειά και δίψα για επιτυχίες, τα οποία πλαισιωμένα από μεγαλύτερους και έμπειρους αθλητές, αλλά και τους δύο ξένους μας, θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα μόνο θετικό μπορεί να είναι και η ομάδα μας θα πάρει τη θέση που της αξίζει στο φετινό πρωτάθλημα! 

Όσον αφορά την ομάδα γυναικών, η οποία αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία, με σωστή δουλειά και αποτελούμενη από πολλά δικά μας κορίτσια νεαρής ηλικίας, είναι ικανή να κάνει πολλά πράγματα, δουλεύοντας με προοπτική ανάπτυξης για να έρθει η ώρα που θα ανέβει στην Α1 Καατηγορία και να μείνει σε αυτήν, αποφεύγοντας, ωστόσο, τακτικές μορφής «φωτοβολίδας» με πλήθος ξένων παικτριών, που ίσως φέρουν γρηγορότερα αποτελέσματα, αλλά θα παραγκωνίσουν τα κορίτσια, τα οποία είναι βγαλμένα από τα σπλάχνα του Συλλόγου.

Πολύ μεγάλη προσοχή, επίσης, έχουμε δώσει τη φετινή σεζόν στην οργάνωση και ανάπτυξη των υποδομών, έχοντας στελεχώσει το τιμ των προπονητών με άξιους, έμπειρους και κυρίως παιδαγωγούς προπονητές σε όλη την κλίμα των ηλικιών.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από αυτό το βήμα, που μου δίνεται, τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, που πάντα στέκεται αρωγός και συμπαρίσταται ενεργά σε κάθε προσπάθειά μας, καθώς και να καλέσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα στην ομάδα μας με κάθε τρόπο για να «πετάξουμε» ψηλότερα και να τιμήσουμε καλύτερα το ιστορικό όνομα του ΠΑΟΚ".

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Team Manager του τμήματος, κ. Τάσος Πετρίδης, ο οποίος τόνισε:

«Η ομάδα στήθηκε φέτος με την προσοχή μας να είναι στραμμένη στα νέα παιδιά. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μία ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστεί σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις! Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στην προσπάθειά μας να φτάσουμε ψηλά, ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στους χορηγούς μας, οι οποίοι βρίσκονται πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν! Ελπίζουμε η φετινή σεζόν να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται, εάν λάβουμε υπόψη και τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19 και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι και ικανοποιημένη με την πορεία της ομάδας!".

Μετά  το τέλος της συνάντησης, οι ιθύνοντες του τμήματος παρέθεσαν γεύμα στο τεχνικό τιμ και την ομάδα στο Εστιατόριο "Εκτός των Τειχών" στα Κάστρα Θεσσαλονίκης, ιδιοκτησίας του χορηγού του τμήματος κ. Δημήτρη Νάκου, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης της εταιρείας Prima Holidays.
 

PHOTOSTORY