ΠΑΟΚ Prima Holidays - Εθνικός ΟΦΠΦ

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Στην πρεμιέρα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχεται τον Εθνικό ΟΦΠΦ το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 16:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Η ομάδα του Δικεφάλου, έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς την προετοιμασία της και έχοντας πραγματοποιήσει φιλικά παιχνίδια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο το ζητούμενο είναι μία πολύ καλή εμφάνιση συνδυασμένη με τους βαθμούς της νίκης.

Τη φετινή σεζόν έμφαση δόθηκε από τους ιθύνοντες στην ανάδειξη νέων αθλητών, οι οποίοι σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλαιότερων, θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό "κράμα", το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό.

Όλοι οι αθλητές βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει την τελική σύνθεση στην τελευταία προπόνηση το βράδυ της Παρασκευής.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Σαρησάββας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

"Όπως κάθε πρεμιέρα, έτσι και η αυριανή θα είναι δύσκολη και απαιτητική! Αναμένεται να είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, ειδικά σε ένα κολυμβητήριο άδειο, καθώς θα παίξουμε χωρίς θεατές! Η ομάδα μας είναι καινούρια, νεανική στη σύνθεση, έχει όρεξη για δουλειά και θα πρέπει να ακολουθηθεί πιστά το πλάνο, να δέσει το σύνολο και να ωριμάσει μέσα από την προπόνηση και τους αγώνες. Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου έτοιμοι και θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη νίκη στην έδρα μας!".

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από το AC PAOK TV.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020
1η αγωνιστική, Α1 
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
16:00, ΠΑΟΚ Prima Holidays - Εθνικός ΟΦΠΦ (AC PAOK TV)