Πέταξε για την υπέρβαση!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Με προορισμό την Γερμανία, αναχώρησε ο Δικέφαλος, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της VfB Friedrichshafen, στην 4η αγωνιστική του CEV Champions League 2017-18 .

 

Η ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, στην προσπάθειά της να προκριθεί στη επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Γερμανοί φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αντίθετα με τους ασπρόμαυρους, οι οποίοι μετρούν 3 ήττες και βρίσκονται στην 4η θέση με 2 βαθμούς.

 

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης ο Ιταλός τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε:

 

“Πηγαίνουμε στον επόμενο αγώνα γνωρίζοντας πολύ καλά τον αντίπαλό μας και τις ικανότητές του. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα αλλά ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκεί με μυαλό, όχι μόνο για την βαθμολογία αλλά και για την ικανοποίηση της νίκης. Ας είμαστε λοιπόν αισιόδοξοι και θα δούμε”.

 

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος θα προπονηθούν το απόγευμα της Τρίτης στις 19:30 (τοπική ώρα) και το πρωί της Τετάρτης (31/1) στις 11:30.

 

Διαιτητές:  ORMONDE HELIO (POR), MEDVID MYKHAYLO (UKR)

 

Η αναμέτρηση με την VfB Friedrichshafen είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 στις 21:00 στο ZF Arena FRIEDRICHSHAFEN και θα μεταδοθεί ζωντανά από την COSMOTE TV SPORT 6HD.