Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Prima Holidays-Εθνικός ΟΦΠΦ

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ Prima Holidays, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και του αρχηγού της ομάδας Νίκου Σαρησάββα, μετά την πρεμιέρα με τον Εθνικό ΟΦΠΦ.

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Κάθε αρχή και δύσκολη. Δυστυχώς παίξαμε άσχημα. Ο Εθνικός έπαιξε καλύτερα και δίκαια κέρδισε το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας και να προετοιμαστούμε για τα επόμενα. Οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα, σίγουρα δεν είναι αρεστές, δεν θέλουμε να έρχονται, πόσο μάλλον κατά αυτόν τον τρόπο αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ ότι με τον τρόπο τον οποίο αγωνιστήκαμε δεν αξίζαμε την νίκη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, εκτός έδρας με αντίπαλο την Βουλιαγμένη».

Νίκος Σαρησάββας:

«Ξεκινήσαμε με το αριστερό στην πρεμιέρα. Χάσαμε ένα δικό μας ματς, αν και το σκορ δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Προηγηθήκαμε με 2-0. Στα μέσα του παιχνιδιού είχαμε πολύ κακές επιλογές στον παίκτη παραπάνω. Στο υπόλοιπο παιχνίδι βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ ή να είμαστε ισοπαλία. Δεν υπήρχε κάποιο επιθετικό πρόβλημα, το πρόβλημα ήταν κυρίως αμυντικό. Δεχτήκαμε γκολ σε όλες τις επιθέσεις με παίκτη παραπάνω του Εθνικού και κάποια γκολ από προσωπικά μας λάθη. Σοβαρευτήκαμε προς το τέλος του παιχνιδιού στον παίκτη παραπάνω, ωστόσο τα λάθη δεν σταμάτησαν να έρχονται στις επιθέσεις του αντιπάλου.

Δεχτήκαμε ένα δυνατό χαστούκι, είναι καλό που έγινε στην αρχή της σεζόν, για να συγκεντρωθεί και να συμμορφωθεί η ομάδα. Είμαστε μία καινούργια και άπειρη ομάδα, δεν έχουμε δέσει ακόμα, αλλά ελπίζω πως παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε.Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Βουλιαγμένη, εκτός έδρας, στο μικρό χρονικό διάστημα που έχουμε στα χέρια μας θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας κυρίως στην άμυνα».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter