Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ KYANA-Α.Ο. Σπόρτινγκ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Οι δηλώσεις του προπονητή, Βασίλη Μασλαρινού και της αθλήτριας, Nukiya Mayo, μετά την νίκη πρόκριση του Δικεφάλου επί του Σπόρτινγκ:

Βασίλης Μασλαρινός:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ περαστικά στην αθλήτρια (Amber Smith) του Σπόρτινγκ. Μετά τα δύο φιλικά είναι το τρίτο παιχνίδι που παίξαμε φέτος. Είναι νωρίς αλλά δεδομένων των συνθηκών η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, βγαίνουν όσα δουλεύουμε. Λόγω των ελλείψεων που έχουμε, έχουμε ένα ιδιαίτερο στιλ, όμως τα παιδιά όπως φάνηκε και σήμερα το έχουν αφομοιώσει και προσπαθούμε με τα σκαμπανεβάσματά μας να το βγάλουμε στο παρκέ.

Έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα, με ενθουσιασμό θέλουμε να πάμε τα παιχνίδια σε πολλές κατοχές να παίξουμε άμυνες σε όλο το γήπεδο και να τρέξουμε. Το παιχνίδι κρίθηκε σε δύο-τρία ξεσπάσματα που είχαμε. Κάναμε κάποια σερί και μέσα από την άμυνά μας πήραμε το παιχνίδι.

Όταν θα μπει και η Channon (Fluker) θα προσαρμοστούμε ακόμα περισσότερο γιατί είναι μια παίκτρια, η οποία είναι πιο καλή στο 5 με 5. Νομίζω πως το 66 γι'αυτή την χρονική στιγμή είναι καλό και το 54 στην άμυνα είναι ένα σκορ, το οποίο θα μας δίνει την νίκη και σε μια μέτρια μέρα.

Δεύτερη φορά που παίζουμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας, θα προετοιμαστούμε και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».


Nukiya Mayo:

«Ήταν μια πολύ καλή ομαδική προσπάθεια. Έπρεπε να παίξουμε ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού διότι έλειπε η Channon (Fluker), αλλά πιστεύω παίξαμε πολύ καλά, παίξαμε επιθετικά ενώ ταυτόχρονα κάναμε και πολύ καλή άμυνα.

Θέλω να παίξω δυνατά, να παίξω καλή άμυνα. Να κάνω το καλύτερό μου παιχνίδι σε κάθε αγώνα και να παίξω ομαδικό μπάσκετ!».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter