«Πάλεψε» αλλά δεν τα κατάφερε το πόλο ανδρών

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Στην Αθήνα ταξίδεψε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays, όπου το απόγευμα της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου αντιμετώπισε στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με συνολικό σκορ 11-9.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Δικέφαλος αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο υπολειπόμενος στο σκορ 4-2 και πήγε στο ημίχρονο βρισκόμενος πίσω με 6-4.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυναμικά, ισοφαρίζοντας σε 6-6, δεν πήρε το προβάδισμα, αλλά κατάφερε να μειώσει σε 8-7. Παρά την προσπάθεια του Δικεφάλου στο τελευταίο οκτάλεπτο, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το τελικό 11-9.

Στο δια ταύτα ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε αξιόμαχος και διεκδίκησε ακόμη και τη νίκη απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Ο Δικέφαλος κρατάει από το σημερινό παιχνίδι την εμφάνιση και συνεχίζει δυναμικά, ούτως ώστε να συνδυάσει τις καλές εμφανίσεις με τα θετικά αποτελέσματα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον ΑΝΟ Γλυφάδας, στην Αθήνα.

Ν.Ο. Βουλιαγμένης-ΠΑΟΚ Prima Holidays: 11-9

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 2-3, 3-2

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς 4, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος, Σγουρίδης 1, Παπάκος 2, Προσινικλής Π., Ράντονιτς, Κουγιουνής, Μανθογιάννης, Μάνος, Νικολαΐδης