ΠΑΟΚ Mateco-Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, ο ΠΑΟΚ Mateco υποδέχεται στο «Σπίτι του Χάντμπολ», το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, τον Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στο Πανόραμα HONDA εκτός έδρας, έχουν στόχο μία ακόμη καλή εμφάνιση και το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

Οι αθλήτριες Γιοβάνα Στογιάνοβιτς και Νταϊάνα Γιοβάνοφσκα παραμένουν αμφίβολες, με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πελεκίδη, να κρίνει τελευταία στιγμή για την συμμετοχή τους στην αναμέτρηση.

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Δικεφάλου σε απευθείας μετάδοση, μέσω του AC PAOK TV.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας, η αθλήτρια Ραφαέλα Καραχαρίση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι του Σαββάτου. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέτουμε τους δικούς μας στόχους. Θα ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020
2η αγωνιστική, Α1
«Σπίτι του Χάντμπολ»
15:00, ΠΑΟΚ Mateco - Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας (AC PAOK TV)