ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

«Πρεμιέρα» στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ο οποίος υποδέχεται το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό. 

Με την ψυχολογία σε υψηλά επίπεδα μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Σπόρτιγκ στον θεσμό του Κυπέλλου, η οποία συνοδεύτηκε μάλιστα από όμορφο μπάσκετ, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έστρεψαν άμεσα το... βλέμμα τους στο παιχνίδι της «πρεμιέρας» της Α1 Μπάσκετ γυναικών απέναντι στον Παναθηναϊκό. 

Οι «πράσινοι», οι οποίοι έρχονται στην Θεσσαλονίκη έχοντας στο ρόστερ τους δύο γνώριμες παίκτριες του Δικεφάλου, την Λολίτα Λύμουρα και την Φαίη Κωτούλα, ξεκίνησαν και εκείνοι με νίκη-πρόκριση όσον αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου. 

Ο Βασίλης Μασλαρινός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του δίχως να παρουσιαστεί κάποιο νέο πρόβλημα, καθώς εκτός παραμένει μόνο η Channon Fluker. 

Την προσπάθεια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε μέσω του AC PAOK TV.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, η αθλήτρια Rebecca Akl δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό, μία καλή και οργανωμένη ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, δουλεύοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Πιστεύω αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, ότι θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλω να ευχηθώ μία υγιή σεζόν χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις αθλήτριες».
 

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020
1η αγωνιστική, Α1
PAOK Sports Arena
16:00, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-Παναθηναϊκός (AC PAOK TV)