Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Μετά τη θριαμβευτική νίκη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επί του Παναθηναϊκού για την 1η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, η αθλήτρια της ομάδας Rebecca Akl και ο Άγγελος Αγγελίδης που ανέλαβε χρέη προπονητή, μετά την άδικη αποβολή του Βασίλη Μασλαρινού, μίλησαν στο AC PAOK TV.

Rebecca Akl:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, ήμασταν πολύ επιθετικές. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι είμαστε μια νεανική και πολύ γρήγορη ομάδα. Όταν ο προπονητής έβγαλε έξω την Ελένη, τότε ήταν που μείωσαν τη διαφορά οι αντίπαλοι. Στην τρίτη περίοδο, ειλικρινά δεν ήμασταν πολύ καλές, επιθετικά και αμυντικά, κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε την μπάλα πολύ εύκολα.

Ήμασταν το αουτσάιντερ στο παιχνίδι και αυτό κάνει ακόμα πιο συναρπαστική τη νίκη. Όλα τα κορίτσια ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, οπότε μετά την κακή τρίτη περίοδο, μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση τους, να σκεφτούμε σωστά και να διαβάσουμε την άμυνα τους. Κέρδισα τα ένας εναντίον ενός με όποια κοπέλα με μάρκαρε, μπόρεσα να σκοράρω και δόξα τω Θεώ κερδίσαμε το παιχνίδι».

Άγγελος Αγγελίδης:

«Είναι νίκες που μετράνε παραπάνω, όταν πρόκειται για το πρωτάθλημα. Όλη την εβδομάδα λέγαμε ότι το ματς είναι δικό μας, το περάσαμε αυτό στα κορίτσια και πιστεύω ότι φάνηκε. Θέλω να δώσω ένα τεράστιο μπράβο για όλη την δουλειά που έκαναν μέσα στην εβδομάδα, αλλά και για την κάθε μπάλα που πάλεψαν σήμερα. Ξέραμε ότι έχουμε μειονέκτημα στα rebound και ήταν το βασικό πράγμα που μας "πλήγωσε", γιατί οι δεύτερες επιθέσεις έδωσαν το σκοράρισμα στον Παναθηναϊκό.

Θεωρώ ότι το αντιμετωπίσαμε πολύ καλύτερα από ότι θα περίμεναν όλοι. Τρέξαμε, παίξαμε στον ρυθμό μας και είχαμε μεγάλες προσπάθειες και από τη Mayo και από την Akl. Όλα τα συγχαρητήρια τα αξίζουν τα κορίτσια για τη δουλειά που κάνουν. Είναι δύο και τρεις ώρες στο γήπεδο και ματώνουν ακόμα και στις προπονήσεις, για αυτό έχουμε τραυματισμούς κι εκεί. Παρόλα αυτά, συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό, που έχει και δύο δικές μας πρώην παίκτριες, που παίξανε σήμερα. Εύχομαι καλή χρονιά και στις αθλήτριες και στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Σήμερα πανηγυρίζουμε, αλλά μετά υπάρχει πολύ δύσκολο ματς στα Χανιά, η ομάδα των Χανίων έχει γεμάτο ρόστερ. Βλέπουμε τα ματς ένα ένα».

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter