Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Θέτις Βούλας

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Διοικητικού Υπεύθυνου του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, Κώστα Αμοιρίδη, και των παικτριών Milica Kubura και Άννα Καλαντάντζε, μετά τη νίκη του Δικεφάλου επί της Θέτιδας Βούλας με 3-0 σετ.

Κώστας Αμοιρίδης: 

«Το σημαντικότερο είναι να παίζουμε καλά. Οι παίκτριες αυτό έκαναν σήμερα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, η ομάδα είναι δεμένη. Μόνο αισιόδοξα μηνύματα μπορούμε να έχουμε από εδώ και πέρα. Όταν στήνεις μία ομάδα πρέπει να είσαι δίπλα, να τη στηρίζεις, να την παρακολουθείς, να έχεις άποψης, ώστε να τη βοηθήσεις αν χρειαστεί. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, είμαστε μία ομάδα καλά δομημένη σε όλα τα επίπεδα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Milica Kubura:

«Είμαστε χαρούμενες που επιβάλλαμε τον ρυθμό μας στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Θέτιδα. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, είναι πολύ σημαντικό όταν μπαίνεις στο γήπεδο και κερδίζεις, να μη σταματάς, αλλά να συνεχίζεις με την ίδια ενέργεια και επίδοση ώστε να οδηγηθείς σε μία καθαρή νίκη».

Άννα Καλαντάντζε:

«Κρατάμε γενικά χαμηλά την μπάλα, δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι καθώς οι στόχοι μας είναι υψηλοί, κοιτάμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Σίγουρα, είναι ένας θετικός παράγοντας ότι αντιμετωπίσαμε την Θέτιδα στο τουρνουά στη Λαμία, γιατί παίζαμε με μία ομάδα την οποία γνωρίζαμε, ήμασταν προετοιμασμένες».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter