ΠΑΟΚ Prima Holidays-ΓΣ Περιστερίου

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays θα αντιμετωπίσει στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΓΣ Περιστερίου, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και ώρα 14:30.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από νίκη απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας στην Αθήνα και έχει ως στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με τον προπονητή της ομάδας, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, να έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του.

Οι φίλοι του Δικεφάλου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ζωντανά από τα κανάλια της ΕΡΤ και συγκεκριμένα από το ΕΡΤ Sports HD.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Γ.Σ. Περιστερίου, ο αθλητής του συλλόγου Γρηγόρης Γιαννόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αντιμετωπίζουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος έχει μπει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα και μετραει ήδη 3 νίκες σε 3 παιχνίδια. Εμείς σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε τη ψυχολογία που πήραμε από τη πρώτη μας νίκη στη προηγούμενη αγωνιστική και να αποδείξουμε ότι όπως εμείς δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, έτσι και κανένας δεν πρέπει να υποτιμάει εμας».
Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020
4η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
14:30, ΠΑΟΚ Prima Holidays - ΓΣ Περιστερίου (ΕΡΤSports HD)