Πλήρωσε τις απουσίες και τους τραυματισμούς του ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ... (pics)

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 2η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξίδεψε στα Χανιά, και αντιμετώπισε τον τοπικό ΟΑ, γνωρίζοντας την ήττα με 74-64.

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Ακλ, Κιλαζίδου, Σύρρα, Λέξα και Μάγιο, αφού στο ζέσταμα έχασε την αρχηγό του, Ρένια Καρλάφτη και την Βαλεντίνα Τσαβόνι, οι οποίες συμπλήρωσαν μαζί με την Σανόν Φλούκερ τις απουσίες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος μπήκε μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ από νωρίς. Φανερά επηρεασμένος από την απουσία της Ρένιας Καρλάφτη, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ δεν έβρισκε σημείο αντίδρασης, με το ημίχρονο να κλείνει με τον Δικέφαλο πίσω στο σκορ με 49-24.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ εμφανίστηκε εμφανώς πιο βελτιωμένος στο παιχνίδι του. Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου η ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού είχε την ατυχία να χάσει και την Νουκίγια Μάγιο, η οποία για προληπτικούς λόγους παρέμεινε στον πάγκο στο μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας περιόδου. Ο Δικέφαλος έβγαλε αντίδραση και μάζεψε την διαφορά, με την τέταρτη περίοδο να είναι η καλύτερη του. Το παιχνίδι έκλεισε στο 74-64 με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να γνωρίζει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. 

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η παρουσία του Β' Αντιπροέδρου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Άλκη Ησαϊάδη, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση δια ζώσης. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στις 31 Οκτωβρίου απέναντι στον ΕΦΑΟ Ζωγράφου, στο PAOK Sports Arena.

Τα δεκάλεπτα: 28-9, 49-24, 62-41, 74-64

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Ακλ 13(1), Μάγιο 13(1), Κιλαζίδου 10, Σύρρα 7, Στεφανάκη Ι., Στεφανάκη Ε., Λέξα 21(3), Καρλάφτη, Κομματά, Τσαβόνι