Στο Mountas Soccer Center η Ακαδημία ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ! (pics)

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας της Ακαδημίας του Συλλόγου μας με το Mountas Soccer Center-Κανονιέρηδες, στον Εύοσμο.

 

Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του απόλυτου επαγγελματισμού που πρέπει να διέπει μία πρωταθλήτρια ομάδα αλλά και της προσοχής που παραδοσιακά δείχνει στις ηλικιακές κατηγορίες, έχει ως στόχο να αναδείξει αθλήτριες, οι οποίες αφού στελεχώσουν τα τμήματα των ακαδημιών, στην συνέχεια θα μεταπηδήσουν σε αγωνιστικό επίπεδο, προκειμένου οι καλύτερες από αυτές να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

 

Για την επικείμενη συνεργασία μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr, ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΠΑΟΚ, κ. Γιώργος Σωτηριάδης και ο υπεύθυνος των εγκαταστάσεων του Soccer Center, κ. Φώτης Μούντας:

 

Γιώργος Σωτηριάδης:

 

«Χαιρετίζουμε αυτό το εγχείρημα που έχει ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ για να αναβαθμίσει τις ακαδημίες του, όπως και τις εγκαταστάσεις, στις οποίες στεγάζονται. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μούντα που μας προσφέρει αυτές τις εγκαταστάσεις και δέχθηκε με χαρά την συνεργασία αυτή με τον ΠΑΟΚ, όσον αφορά το ποδόσφαιρο γυναικών. Οι εγκαταστάσεις του Soccer Center προσφέρουνε σύγχρονα γήπεδα με φυσικό και τεχνητό χλοοτάπητα, τελευταίου τύπου αποδυτήρια και γενικότερα ότι χρειάζεται μια αθλήτρια για να γίνει ευκολότερη η ζωή της την ώρα της προπόνησης και του αγώνα

 

Αυτή η στροφή έγινε από πλευράς ΠΑΟΚ διότι τελευταία το ποδόσφαιρο γυναικών μπαίνει πιο δυνατά στην αγορά και οφείλουμε να παρέχουμε στις αθλήτριές μας το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για να εξελιχθούν.

 

Σ’αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για την απόφαση που πήρε να αναβαθμίσουμε το γυναικείο ποδόσφαιρο και τον κ. Μούντα που μας προσέφερε αυτή την συνεργασία».

 

Φώτης Μούντας:

 

«Είναι τιμή για εμάς να έρθει το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις μας, καθώς ξέρουμε ότι έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα και έχει τιμήσει την Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία.

 

Είναι πολύ σημαντικό ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο πλέον με οδηγίες της FIFA και της UEFA αναβαθμίζεται παγκοσμίως και βλέπουμε ότι και σε κληρώσεις και σε διαγωνισμούς καλύτερων ποδοσφαιριστών και τέτοιου είδους βραβείων και το γυναικείο και το ανδρικό ποδόσφαιρο είναι πάρα πολύ κοντά.

 

Να ξαναπώ ότι είναι τιμή μας ο ΠΑΟΚ, ο βασιλιάς του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, να ρθει κοντά μας και να συνεργαστούμε.

 

Οι εγκαταστάσεις μας έχουν να προσφέρουν πέντε γήπεδα φυσικού χλοοτάπητα, ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, αποδυτήρια και κάποιες εγκαταστάσεις που πιστεύω ο ΠΑΟΚ μπορεί να αξιολογήσει και να εκμεταλλευτεί κατά το δοκούν».

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Γιώργος Σωτηριάδης: 694 311 8421

E-mail Ακαδημίας: paokwsu18@gmail.com

Τηλέφωνο Soccer Center: 231 068 2570

E-mail Soccer Center: mountas1@otenet.gr

Σελίδα Facebook: https://bit.ly/3os71dl

Διεύθυνση: Στρατάρχου Παπάγου 21, Κορδελιό Εύοσμος 562 24