Μάγκας ΠΑΟΚ και πρόκριση στο F4!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Την πρόκριση στο F4 του Κυπέλλου Χάντμπολ Ανδρών πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV καθώς επικράτησε με 15-21 του Διομήδη Άργους εκτός έδρας, στο γήπεδο της Νέας Κίου, για την προημιτελική φάση, το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου.

O Δικέφαλος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με πολύ καλές και σφιχτές άμυνες  προηγήθηκε με 2-6.Οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη παρέμειναν αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 6 γκολ, 4-10 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ροή του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με την ομάδα να παραμένει μπροστά και να έχει απόσταση ασφαλείας απο τον αντίπαλο με 6 γκολ, 11-17. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την νίκη με 15-21 και την μεγάλη πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας εκεί που θα υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας που είχε κατακτήσει την πρηγούμενη χρονιά.

Οι ημιτελικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 10&11 Μαρτίου 2018, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου της Γλυφάδας «ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ» και η ομάδα περιμένει τον νικητή του αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ για να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλός της.

O Δικέφαλος πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα πρωταθλήματος που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της ΧΑΝΘ, για την 13η αγωνιστική της Handball Premier, το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00.

Ημίχρονο: 4-10

Διομήδης Άργους-ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV: 15-21

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Ζάγκας, Αραμπατζής, Παλάσκας 6, Τσίλης, Νικολαΐδης 1, Κοκώνης 3, Πετρίδης 5, Μαστορογιάννης 2, Πέγιοβιτς, Κέζιτς 2, Κυπραίος 1, Κολοβός, Δέλιας, Βεσελίνοβιτς 1, Κοτανίδης.