Γιώργος Αποστολίδης: «διάθεση για δουλειά και εξέλιξη...το κλειδί της επιτυχίας στο ποδόσφαιρο»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών και νέος, πρώτος προπονητής της Β’ ομάδας του ΠΑΟΚ, Γιώργος Αποστολίδης, μιλά στο acpaok.gr, για τα νέα του καθήκοντα, τους στόχους της ομάδας και την ανανέωση των ακαδημιών του Συλλόγου.

Για την ανάληψη της θέσης του πρώτου προπονητή της Β’ ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνετε να αναλάβω ως πρώτος προπονητής την Β’ ομάδα. Αποτελεί τιμή για εμένα και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, κ. Κατσαρή, την Διοίκηση του Συλλόγου και τον υπεύθυνο των ακαδημιών, κ. Σωτηριάδη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου».


Για το επίπεδο των κοριτσιών που στελεχώνουν την Β΄ ομάδα:

«Είμαι μέλος της Α’ ομάδας από πέρσι, έτσι είχα παρακολουθήσει πολλούς αγώνες και προπονήσεις της Β’ ομάδας και έχω σχηματίσει άποψη για τα κορίτσια που απαρτίζουν την ομάδα. Τα κορίτσια βρίσκονται σε καλό επίπεδο και όπως διαπιστώνω καθημερινά έχουν μεγάλη διάθεση να δουλέψουν και να εξελιχθούν, κάτι το οποίο θεωρώ πως είναι το κλειδί της επιτυχίας στο ποδόσφαιρο».

Για τους στόχους της ομάδας τόσο στο κοντινό μέλλον αλλά και μακροχρόνια:

«Οι στόχοι της ομάδας είναι να δημιουργήσουμε αθλήτριες με σωστό χαρακτήρα και ψυχοσύνθεση, που θα είναι έτοιμες να αγωνιστούν και στην Α΄ ομάδα. Επομένος θα δώσουμε μεγάλο βάρος στην εξέλιξη των κοριτσιών και θα τις προετοιμάσουμε κατάλληλα τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο νοοτροπίας, έτσι ώστε να είναι έτοιμες για το επόμενο επίπεδο».

Για την σύνδεση της Α’ με την Β’ ομάδα:

«Θεωρώ πως είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει σύνδεση μεταξύ της Α’ και της Β’ ομάδας. Κάθε Σύλλογος πρέπει να στηρίζει και να στηρίζεται στα παιδιά που έρχονται από τα σπλάχνα του. Αυτό θα αποτελέσει και ένα έξτρα κίνητρο για τα κορίτσια, έτσι ώστε να προσπαθούν και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό καθημερινά και να βελτιώνονται».

Για την νέα συνεργασία με το Mountas Soccer Center, που θα στεγάζονται πλέον οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ:

«Η συνεργασία με το Mountas Soccer Center πιστεύω πως ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία. Πρόκειται για πολύ καλές εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου, όπου μπορούμε να δουλέψουμε σωστά και με οργάνωση. Η ατμόσφαιρα και οι άνθρωποι των εγκαταστάσεων είναι καταπληκτικοί και μας παρέχουν ότι χρειαζόμαστε».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter