Το πάλεψε...

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Για την φάση του Top 16 στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ υποδέχτηκε την Θέτιδα Βούλας στο γήπεδο της Μίκρας, το απόγευμα της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου όπου και γνώρισε την ήττα με 0-3 σετ.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος προσπάθησε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα, έδειξε με την εικόνα του ότι η θέση του πλέον βρίσκεται σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Το τμήμα εδώ και δύο χρόνια αποδεικνύει ότι χτίζεται για να πρωταγωνιστήσει στα μεγάλα σαλόνια της Α1 Εθνικής κατηγορίας, θέλοντας να προσθέσει ακόμα ένα τμήμα γυναικών του Συλλόγου στις μεγάλες κατηγορίες των αθλημάτων.

Με μπροστάρη τον κ.Κώστα Αμοιρίδη, τον γενικό αρχηγό κ.Γιώργο Χατζηβασιλειάδη, τον καταξιωμένο και έμπειρο προπονητή κ.Τάκη Φλώρο, το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και φυσικά τις αθλήτριες του, το τμήμα οδεύει ολοταχώς προς την άνοδο στην επόμενη κατηγορία που είναι και ο μεγάλος στόχος της φετινής περιόδου.

Όσον αφορά τον αγώνα ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 0-3 σετ.

ΠΑΟΚ - Θέτις Βούλας: 0-3

Αναλυτικά τα σετ: 22-25, 26-28, 21-25

Eπόμενος αγώνας για τον Δικέφαλο το απόγευμα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου εντός έδρας, με αντίπαλο τον ΑΣ Γιάννενα, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.