ΠΑΟΚ Mateco-Kavallieri RS2

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Ώρα πρόκρισης! Για το Game 2 στο Round 3 του EHF European Cup, ο ΠΑΟΚ Mateco «υποδέχεται» ως τυπικά γηπεδούχος την Kavallieri RS2, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο KMS University Sports Hall. 

Ο Δικέφαλος στον απόηχο του 16-46 στο πρώτο αγώνα, αντιμετωπίζει ως τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Kavallieri RS2, καθώς από την Παρασκευή (20/11) βρίσκεται ήδη στην κληρωτίδα της Τετάρτης για το Round 4 του θεσμού. 

Φυσικά, τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, διότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, μότο το οποίο είναι και ζητούμενο στην ομάδα. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της επίσημης σελίδας της Kavallieri RS2 στο Facebook (Kavallieri handball) αλλά και από το EHF TV. 

Για το game 2 κόντρα στην Kavallieri RS2, η αθλήτρια Αβραμίνα Σεβδίλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένες και χαρούμενες για την πρώτη μας νίκη. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένες και να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα και θέληση. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα μας δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αυτή των 16».
 

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020
Round 3 2ος αγώνας, EHF European Cup
KMS University Sports Hall 
19:00, ΠΑΟΚ Mateco-Kavallieri RS2 (EHF TV)