Ιστορική πρόκριση για τον ΠΑΟΚ Mateco!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Νικηφόρο και το Game 2, στο Round 3 του EHF European Cup, για τον ΠΑΟΚ Mateco, ο οποίος επικράτησε της Kavallieri RS2 με 36-8, και πήρε την ιστορική πρόκριση για το Round 4 (Φάση των «16») του θεσμού. 

Στο διαδικαστικού χαρακτήρα δεύτερο παιχνίδι, αφού ο Δικέφαλος είχε πάρει ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με το 16-46, ζητούμενο ήταν μία εξίσου καλή εμφάνιση από τα κορίτσια του ΠΑΟΚ Mateco. 

Ο ΠΑΟΚ Mateco μπήκε συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο κιόλας λεπτό, και είχε ως στόχο να πιέσει στην άμυνα και να τρέξει στην επίθεση, συστατικά που φέρνουν γρήγορα και εύκολα τέρματα. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση πήγε σύμφωνα με το πλάνο του Δημήτρη Πελεκίδη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να θέσει ζητούμενα επάνω στο παιχνίδι, και βάση αυτών να «κρίνει» τις παίκτριες του. Ο Δικέφαλος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Kavallieri RS2 από νωρίς, με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει στο 17-6, ενώ και το τελικό 36-8 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα. 

Έτσι, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ Mateco έγραψαν ιστορία στο γήπεδο της Μάλτας, παίρνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου την πρόκριση για το Round 4 του EHF European Cup, και πλέον περιμένουν την κλήρωση της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου προκειμένου να μάθουν τον επόμενο αντίπαλο.

ΠΑΟΚ Mateco (Δημήτρης Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 5, Μπατζαρακούδη 2, Μεντεσίδου 1, Παναγιωτίδου 1, Ζυγούρα 1, Σαμολαδά 12, Όλιατς, Στογιάνοβιτς 1, Σεβδίλη 4, Νίκολιτς 4, Καραχαρίση, Γιοβανόφσκα 3, Γκάτζιου 2