Στον στίβο του ΠΑΟΚ η πρωταθλήτρια Εύα Κοτσαχείλη

paok
Κατηγορία: Στίβος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 01/12/2020


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα στίβου, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια άλματος επί κοντώ, Εύα Κοτσαχείλη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. 

Η Εύα Κοτσαχείλη, αν και ξεκίνησε την ενασχόληση με το στίβο μόλις τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να διακριθεί και να δείξει αμέσως το ταλέντο και τις ικανότητες της. 

Έχοντας όλο το μέλλον μπροστά της και μεγάλη διάθεση για σκληρή δουλειά, εντάσσεται στο δυναμικό του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ με πολλές προσδοκίες για τη συνέχεια. 

Η Εύα γυμνάζεται υπό την καθοδήγηση του κ. Σάββα Κεφαλίδη, μαζί με τον επίσης πρωταθλητή του ΠΑΟΚ στο άλμα επί κοντώ, Στέφανο Τσολακίδη.

Διακρίσεις:

2016
3η Πανελληνιονίκης Παγκορασίδων

2017
2η Πανελληνιονίκης Νεανίδων

2018
3η Πανελληνιονίκης Νέων Γυναικών
3η Πανελληνιονίκης Κορασίδων 2η Πανελληνιονίκης Νεανίδων

2019
3η Πανελληνιονίκης Σχολικού

2020
1η Βαλκανιονίκης Κλειστού Στίβου
4η Πανελληνιονίκης Νεανίδων
4η Πανελληνιονίκης Νέων Γυναικών
5η Πανελληνιονίκης Γυναικών

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η αθλήτρια, Εύα Κοτσαχείλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος ενός μεγάλου Συλλόγου όπως ο ΠΑΟΚ, θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, το Διοικητικό Συμβούλιου, και την έφορο, κ. Τάνια Κεραμυδά, θα βάλω τα δυνατά μου για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους».

Καλώς ήρθες Εύα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ