Μία εκπαιδευτική τηλεδιάσκεψη με... εκλεκτούς καλεσμένους για τις ακαδημίες πόλο

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Μια... ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τους νεαρούς αθλητές πόλο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Prima Holidays, στην καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης που πραγματοποιείται από τους προπονητές. 

Κάθε Τετάρτη οι προπονητές των ακαδημιών πόλο του Δικεφάλου, πραγματοποιούν τηλεδιασκέψεις με στόχο να κρατούν οι νεαροί αθλητές την επαφή τους με το άθλημα, μέσα από... μαθήματα θεωρίας σχετικά με τις θέσεις και τον τρόπο παιχνιδιού. 

Στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης ωστόσο, τους νεαρούς πολίστες περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Μαζί τους βρέθηκαν στην τηλεδιάσκεψη και οι δύο πολίστες της ανδρικής ομάδας, Νίκος Προσινικλής και Πόλυς Προσινικλής. 

Με μεγάλη τους χαρά οι δύο πολίστες του ανδρικού τμήματος δέχτηκαν να μιλήσουν στο... αύριο της ελληνικής υδατοσφαίρισης, απαντώντας σε κάθε ερώτηση που του έκαναν οι μικροί διψασμένοι για γνώση πολίστες των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Prima Holidays. 

Στη συνέχεια, ο Νίκος και ο Πόλυς μίλησαν για τους δικούς τους προσωπικούς στόχους, έκαναν ένα μικρό απολογισμό της πιο περίεργης αθλητικής χρονιάς που έχει υπάρξει, ενώ συμβούλευσαν με την εμπειρία τους τους νεαρούς αθλητές πως θα ανταπεξέλθουν πνευματικά και αθλητικά στην δύσκολη αυτή κατάσταση. 

Στο τέλος της τηλεδιάσκεψης, οι προπονητές και τα παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Prima Holidays ευχαρίστησαν τους δύο αθλητές για την συμμετοχή τους, και οι Νίκος και Πόλυς Προσινικλής ευχαρίστησαν τους προπονητές των ακαδημιών για την πρόσκληση τους. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter