Σεμινάριο προπονητικής για τα κορίτσια της Β’ ομάδας

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Στο διαδικτυακό σεμινάριο προπονητικής του «Athens Women’s Football Summit» συμμετείχαν αθλήτριες της Β’ Ομάδας του ΠΑΟΚ το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020.

Συγκεκριμένα, οι Μαίρη Τοψαχαλίδου, Σάντη Μαρκοπούλου και Ηλιάνα Κεχαγιά συνοδευόμενες από τον προπονητή της Β’ ομάδας και βοηθό προπονητή της Α’ ομάδας, Γιώργο Αποστολίδη, παρακολούθησαν το σεμινάριο «Mentorship Workshop» για γυναίκες προπονήτριες, πάνω σε βασικού επιπέδου ποδόσφαιρο.

Το παρών στο σεμινάριο έδωσε ο συνδιοργανωτής και συνιδρυτής του «Athens Women’s Football Summit», Μάριος Χρήστος Σφαντός. Ομιλητής του σεμιναρίου ήταν ο προπονητής, Τζόνι Κόλινς, κάτοχος διπλώματος USSF-A, με πάνω από 20 χρόνια προπονητικής εμπειρίας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου είχαν την ευκαιρία να μάθουν τους βασικούς τομείς της προπονητικής στο ποδόσφαιρο, την ψυχολογική και αγωνιστική προετοιμασία μιας ομάδας, την στρατηγική στο παιχνίδι και την σωστή εκγύμναση για την απόκτηση φυσικής κατάστασης.

Το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια στοχεύει να συμβάλει θετικά στην προσωπική, κοινωνική και τεχνική ανάπτυξη των αθλητριών του. Παρέχοντας ένα επαγγελματικό περιβάλλον αναμένεται ότι κάθε άτομο θα έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του και να τις μεγιστοποιήσει.
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter