Ι. Πολυνοπούλου: «Το 2021 να βρει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή»

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Τον δικό της απολογισμό για το 2020, στέλνοντας παράλληλα τις δικές της ευχές για το 2021, κάνει μέσω του acpaok.gr, η αθλήτρια βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, Ιωάννα Πολυνοπούλου.

- Μία προσωπική και ομαδική αποτίμηση του 2020;

- «Το 2020 ήταν μία πραγματικά δύσκολη χρονιά. Πολεμήσαμε και πολεμάμε ακόμα, μία πανδημία με τεράστιες απώλειες. Όσον αφορά το βόλεϊ, η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε και δεν μπορέσαμε να δούμε πόσο ψηλά θα φτάναμε. Από αυτή την χρονιά κρατάω μόνο τις λίγες αλλά όμορφες στιγμές που ζήσαμε στο γήπεδο και τη μεγάλη στήριξη που μας έδειξε και συνεχίζει να μας δείχνει η ομάδα».

- Πώς επηρέασε η πανδημία τον αθλητισμό; 

- «Η πανδημία έπληξε σε τεράστιο βαθμό και τον αθλητισμό. Δυστυχώς, στη χώρα μας θυσιάσαμε τον αθλητισμό, με καταστροφικές συνέπειες για όλους μας. Με λύπη διαπιστώνουμε ότι οι αρμόδιοι φορείς φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν κατέβαλαν καμία προσπάθεια να βρουν λύσεις, ώστε να κρατήσουν ζωντανό τον αθλητισμό. Τη στιγμή μάλιστα που σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες συνεχίζονται κανονικά».

- Οι ευχές σου για το 2021;

- «Εύχομαι το 2021 να επιστρέψουμε όλοι στην πολυπόθητη κανονικότητα, να έχουμε υγεία και να δώσει στο καθένα μας ότι το 2020 του στέρησε. Να γυρίσουμε στα γήπεδα σύντομα, και η νέα χρονιά να φέρει στην ομάδα μου επιτυχίες και να τη βρει στην κορυφή, εκεί που αξίζει στον ΠΑΟΚ να είναι».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter