Μ. Κλέπκου: «Το 2020 μου έμαθε να παλεύω ακόμα πιο σκληρά»

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Τον δικό της απολογισμό για το 2020, στέλνοντας παράλληλα τις δικές της ευχές για το 2021, κάνει μέσω του acpaok.gr, η αθλήτρια Βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΟΚ, Μαρία Κλέπκου.

- Μία προσωπική και ομαδική αποτίμηση του 2020;

«Φέτος η χρονιά ήταν πολύ διαφορετική σε σχέση με τις υπόλοιπες. Προσωπικά, έμαθα ένα παραπάνω σε αυτή την απρόβλεπτη χρονιά, να παλεύω ακόμα πιο σκληρά για αυτά που θέλω να καταφέρω, εντός και εκτός γηπέδου, και να αντιμετωπίζω κάθε μέρα διαφορετικά, δίνοντας της την σημασία που της αρμόζει. Σε ομαδικό επίπεδο, ενώ ξεκινήσαμε με αρκετά υψηλούς στόχους και με ένα σύνολο πολλά υποσχόμενο, λόγω της καραντίνας, όλα μπήκαν σε παύση».

- Πώς επηρέασε η πανδημία τον αθλητισμό;

«Θεωρώ ότι το 2020 ήταν μία χρονιά καταστροφική για τον αθλητισμό, και κυρίως για τον ερασιτεχνικό. Αρχικά, δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί η προηγούμενη σεζόν, ενώ και η φετινή βρίσκεται σε παύση, χωρίς να έχουμε στοιχεία για το αν θα καταφέρει να ολοκληρωθεί ή όχι. Για έναν αθλητή ο οποίος έχει μάθει να βρίσκεται όλη μέρα στο γήπεδο, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει μία τέτοια κατάσταση».

- Οι ευχές σου για το 2021;

«Εύχομαι το 2021 να φέρει σε όλο τον κόσμο υπομονή, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση, όσο πιο ανώδυνα γίνεται, και υγεία πάνω απ' όλα. Ευελπιστώ να καταφέρουμε να βρεθούμε σύντομα στα γήπεδα».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter