Μ. Πατερνά: «Υπομονή και θα έρθουν καλύτερες μέρες. ΠΑΟΚ είσαι»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Τον δικό της απολογισμό για το 2020, στέλνοντας παράλληλα τις δικές της ευχές για το 2021, κάνει μέσω του acpaok.gr, η αθλήτρια ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, Μαρία Πατερνά.

- Ομαδική αποτίμηση του 2020...

«Το 2020 ήταν μία πολύ παράξενη και πρωτόγνωρη χρόνια για εμάς, η οποία ναι μεν μας βρήκε πρωταθλήτριες για μία ακόμη φορά, όντας πρώτες και αήττητες πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας, αλλά όχι και με μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Υπάρχει σίγουρα εξέλιξη αλλά θέλουμε περισσότερη δουλειά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού μας».

- Τι «κρατάς», τι «πετάς» από το 2020 και ποιοί οι στόχοι σου για το επόμενο έτος;

«Αυτό που κρατάω από την φετινή χρόνια είναι η πρώτη εμφάνιση και κλήση μου στην Εθνική γυναικών και αυτό που δεν θα ήθελα να κρατήσω είναι γενικά η χρονιά μετά τον Μάρτιο που στην χώρα μας έχουμε βιώσει δυο lockdown με αποτέλεσμα να υπάρχει μία χαμένη ποδοσφαιρική χρόνια για όλο το γυναικείο ποδόσφαιρο, ενώ επίσης κόστισε και την ζωη σε πολλούς ανθρώπους. Οι στόχοι μου είναι οι ίδιοι κάθε χρόνο, να γίνομαι καλύτερη από τον χθεσινο μου εαυτό».

- Ευχές για το 2021...

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο πρώτα απ’όλα υγεία, αγάπη και όσο μπορούνε να βρούνε τα θετικά μέσα απ’όλο αυτό που μας συμβαίνει. Υπομονή και θα έρθουν καλύτερες μέρες. ΠΑΟΚ είσαι!».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter