Πήρε μπρος και δεν σταματάει!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Άλλη μία σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ MORRIS ο οποίος επικράτησε με 4-3 του ΑΝΟ Γλυφάδας για την 14η αγωνιστική της Α1 Εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο πετυχαίνοντας την πέμπτη του νίκη και την τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν αναγνωριστικό με τις δύο ομάδες να προσέχουν πολύ τις άμυνές τους, ενώ για τον ΠΑΟΚ, το άγχος βάρυνε τα χέρια των παικτών του, αποτέλεσμα του οποίου ήταν το 0/3 στον παίκτη παραπάνω.Στα αξιοσημείωματα του δεκαλέπτου, ό,τι το γκολ των φιλοξενουμένων μπήκε απο ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.

Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο οκτάλεπτο με επιμέρους σκορ 1-1, στέλνοντας τις ομάδες στο ημίχρονο με συνολικό σκορ 2-2.Χαρακτηριστικό και του δευτέρου οκταλέπτου το αρνητικό 0/6 με παίκτη παραπάνω του Δικεφάλου του Βορρά.

Επιτέλους προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ MORRIS στο τρίτο οκτάλεπτο, η λήξη του οποίου τον βρήκε προηγούμενο με 3-2 και επιμέρους σκορ 1-0, με γκολ του Τομάσεβιτς.Ο Δικέφαλος συνέχισε να είναι άστοχος στον παίκτη παραπάνω, ενώ  αντίπαλός του, ήταν και τα δοκάρια που σε πολλές περιπτώσεις έσωσαν τους φιλοξενούμενους.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν καταρχήν σε 3-3 αλλά το γόρδιο δεσμό για τον ΠΑΟΚ  έλυσε ο Ζάτοβιτς ο οποίος γράφοντας το τελικό 4-3 έδωσε τους βαθμούς της νίκης.

Στα θετικά του αγώνα για την ομάδα μας η πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά όλων των παικτών και η διαρκώς αυξανόμενη ενσωμάτωση του Νίκολα Τομάσεβιτς στα συστήματα της ομάδας, ο οποίος πραγματοποιήσε πολύ καλή εμφάνιση και "έφαγε πολύ ξύλο", σκοράροντας ένα γκολ και κερδίζοντας πολλές αποβολές απο τους αντιπάλους.

Πολύ καλός για ακόμη ένα παιχνίδι ο τερματοφύλακας Κώστας Γαλανίδης ο οποίος "κατέβασε τα ρολά", ενώ σκόρερς για την ομάδα ήταν οι: Τσολακούδης με 2 γκολ, Τομάσεβιτς με 1 γκολ και Ζάτοβιτς με 1.

ΠΑΟK-ANO Γλυφάδας: 4-3  (1-1, 1-1, 1-0, 1-1) 

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS (Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Προσινικλής Ν., Τάτσης, Τσολακούδης 2, Μουρατίδης, Παυλίδης, Τομάσεβιτς 1, Τίγκας, Προσινικλής Π., Κεχαλάρης, Σιορδίλης, Κουλούρης, Σιώπκας