Ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ Mateco με την ταλαντούχα Κατερίνα Κουκμίση

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 09/01/2021


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Κατερίνα Κουκμίση, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. 

Γεννημένη στις 13 Σεπτεμβρίου του 2000, η Κατερίνα Κουκμίση αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 168cm. 

Ξεκίνησε το χάντμπολ το 2009, αγωνιζομένη στην ΑΕΣΧ Πυλαίας, συμμετέχοντας σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα με πολλές ατομικές διακρίσεις. 

Ατομικό ορόσημο στην καριέρα της, η ανάδειξη της ως καλύτερη νέα παίκτρια της Α1 Γυναικών, την αγωνιστική περίοδο 2018-19. 

Διεθνής με όλες τις Εθνικές ηλικιακές κατηγορίες της χώρας μας, τα τελευταία δύο χρόνια είναι μέλος της Εθνικής γυναικών. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί και με την Εθνική ομάδα μπιτς χάντμπολ της χώρας μας. 

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας, η Κατερίνα Κουκμίση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πάντα επιθυμούσα να παίξω σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί, και αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή και τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Όπως επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Πυλαίας για τις μοναδικές εμπειρίες που ζήσαμε αυτά τα 11 χρόνια».

Καλώς ήρθες Κατερίνα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ