Το καθάρισε και συνεχίζει!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Για την 14η αγωνιστική της Hanball Premier o ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV επικράτησε με 36-25 της ΧΑΝΘ, στο "Σπίτι του χάντμπολ" στην Μίκρα, το απόγευμα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου.

Ο Δικέφαλος πέτυχε την ενδέκατη νίκη του στο πρωτάθλημα και την δεύτερη συνεχόμενη μέσα στην εβδομάδα μετά απο αυτή επί του Διομήδη στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη ξεκίνησε απο την αρχή πολύ δυναμικά το παιχνίδι με αποτέλεσμα να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη με 20-10.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έκανε διαχείρηση δυνάμεων  με τον προπονητή της ομάδας να χρησιμοποιεί παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής και να παίρνει την νίκη με 36-25.

Επόμενος αγώνας για τον ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV με την ομάδα του ΑΣΕ Δούκα, εκτός έδρας, στις 10/2.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επανεμφάνιση του Βαγγέλη Αραμπατζή ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής και έδειξε έτοιμος, προσθέτοντας ακόμα ένα "όπλο" στα χέρια του προπονητή της ομάδας.

Ημίχρονο: 20-10

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV-XANΘ: 36-25

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Ζάγκας, Δελλιας, Παλάσκας 8, Τσίλης 6, Νικολαΐδης 1, Κοκώνης, Αποστόλου 3, Πετρίδης 1, Καλόμοιρος 5, Μαστορογιάννης 1, Αραμπατζής 4, Κέζιτς, Κυπραίος 4, Κολοβός 2, Βεσελίνοβιτς 1, Κοτανίδης.