«Σούπερ» Γάτου... έπιασε όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Εξαιρετικό ξεκίνημα αγωνιστικής σεζόν για τη Μαρία Γάτου. Η νεοαποκτηθείσα πρωταθλήτρια του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/1) στο Διεθνές Μίτινγκ στη Σόφια της Βουλγαρίας στο αγώνισμα των 60μ. , όπου με επίδοση 7.35 έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου (όριο 7.40), επικρατώντας παράλληλα και στο αγώνισμα.

Ταυτόχρονα, μαζί με το χρυσό μετάλλιο, κατέκτησε και το κύπελλο των αγώνων, καθώς η επίδοσή της χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη επίδοση όλων των αγωνισμάτων του Μίτινγκ στις Γυναίκες!

Η αθλήτρια που από το φθινόπωρο άλλαξε σελίδα καθώς επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και προπονείται υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κώστα Κοτσίδη (ο οποίος αγωνίστηκε επίσης για το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ στην καριέρα του ως αθλητής) , δείχνει να βρίσκει τον καλό της εαυτό αφού βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ στο αγώνισμα (7.29), γεγονός που ανεβάζει τις προσδοκίες της για μια καλή εμφάνιση στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Τορούν (4-7 Μαρτίου).

Η Μαρία, αμέσως μετά τον τερματισμό της στο αγώνισμα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι παρά πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για το ξεκίνημα μου! Ταυτόχρονα αισθάνομαι και ανακουφισμένη για την επίτευξη του ορίου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Τορούν. Αναμένω για την συνέχεια και γρηγορότερες κούρσες!».

Συγχαρητήρια Μαρία!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter