Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 3η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Βέροια, για να αντιμετωπίσει την Κυριακή 17 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Φίλιππο. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στο παρκέ μετά από περίπου τρεις μήνες, από τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Μίλωνα στην Αθήνα στις 24 Οκτωβρίου, ο οποίος βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ με 0-3. 

Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά σε επίσημο παιχνίδι τον Φίλιππο Βέροιας, αφού οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στον όμιλο του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 0-3. 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ το τμήμα έκοψε στην τελευταία προπόνηση και την καθιερωμένη βασιλόπιτα, με τον ακραίο της ομάδας, Henrique Batagim, να είναι ο τυχερός. Ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, έχοντας μοναδικό απόντα τον Filip Despotovski από τις προπονήσεις, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την χώρα του για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του επίσημου καναλιού της ΕΣΑΠ στο YouTube, Volley League. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας και ο ακραίος, Henrique Batagim, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

Κώστας Δεληκώστας:


«Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζουμε τον Φίλιππο Βέροιας, μία ομάδα με την οποία έχουμε ξαναπαίξει φέτος, με αποτέλεσμα να την ξέρουμε και να μας ξέρει. Μπορεί να είμαστε το φαβορί, όμως ο Φίλιππος Βέροιας έχει έμπειρους παίκτες και εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί μέσα στο γήπεδο. Στόχος μας είναι η νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουμε να δούμε τα αποτελέσματα της δουλειάς που κάναμε τον τελευταίο μήνα μέσα σε συνθήκες αγώνα. Υπάρχει φυσικά ο φόβος της πανδημίας, καθώς πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι, ωστόσο αυτό δε θα μας σταματήσει από την επίτευξη των στόχων μας. Στο αυριανό παιχνίδι στόχος μας είναι η νίκη για να ξεκινήσει καλά η χρονιά».

Henrique Batagim:

«Σήμερα κόψαμε την βασιλόπιτα και ήταν η πρώτη φορά που κέρδισα το φλουρί και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Ήταν μεγάλη έκπληξη, θα κρατήσω τη θετική επίδραση και την τύχη που είχα! Ελπίζω να συνδυαστεί με την πρώτη μας νίκη τη νέα χρονιά. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Φίλιππο Βέροιας, όπου χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη συγκέντρωση και προσήλωση. Ο προπονητής μας έχει μελετήσει διεξοδικά την αντίπαλη ομάδα, οπότε θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Λόγω του στυλ και τις ιδιαιτερότητας του πρωταθλήματος, κάθε σετ μετράει, επομένως βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν ένα τελικό».
 

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021
3η αγωνιστική, Volleyleague
Δ.Α.Κ. Βέροιας
18:00, Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ (YouTube Channel: Volley League)