ZRK Bjelovar-ΠΑΟΚ Mateco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Ώρα πρόκρισης! Για το Game 2 της φάσης των «16» του EHF European Women's Cup, ο ΠΑΟΚ Mateco ως τυπικά φιλοξενούμενος, αντιμετωπίζει την Κυριακή 17 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την κροατική ZRK Bjelovar. 

Το 20ο ευρωπαϊκό παιχνίδι του τμήματος χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ θα είναι και το πιο ιστορικό για το τμήμα, καθώς καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του 28-21 από τον πρώτο αγώνα. 

Άπαντες τόσο στο τμήμα όσο και στον Σύλλογο γενικότερα, γνωρίζουν πως πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία η πρόκριση στα προημιτελικά του EHF European Women's Cup, δουλεύοντας σκληρά ο καθένας από την... σκοπιά του για να έρθει. 

Η αναμέτρηση όπως και στον πρώτο αγώνα θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Για το Game 2 απέναντι στην ZRK Bjelovar, οι Dajana Jovanovska και Renata Koyumova, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Dajana Jovanovska:

«Οι ρεβάνς είναι πάντα πιο απαιτητικές κατά την γνώμη μου. Πιστεύω ότι θα παίξουμε ακόμα καλύτερα αφού πλέον γνωρίζουμε ακόμα καλύτερα τις αντίπαλες παίκτριες, όπως και αυτές γνωρίζουν εμάς, γνωρίζουν τι λάθη κάναμε, και εμείς ξέρουμε τι να περιμένουμε από το παιχνίδι τους. Δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό. Εμείς θέλουμε την πρόκριση, όπως και εκείνες, για αυτό πιστεύω ότι θα γίνει ένας υπέροχος αγώνας». 

Renata Koyumova:

«Για την ρεβάνς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες γιατί πιστεύουμε ότι η ZRK Bjelovar θα βγάλει αντίδραση μετά την ήττα. Στο πρώτο παιχνίδι έχασαν γιατί δεν ήξεραν τι πρέπει να περιμένουν από εμάς. Εμείς θα παλέψουμε ακόμα περισσότερο, θα παίξουμε για την Θεσσαλονίκη, για τον ΠΑΟΚ, για τους φιλάθλους τους, θα δώσουμε την ψυχή μας και είμαι σίγουρη ότι θα γράψουμε ιστορία!».


 


Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021
Φάση των «16», EHF European Women's Cup
«Σπίτι του Χάντμπολ»
17:00, ZRK Bjelovar-ΠΑΟΚ Mateco (AC PAOK TV)