Η μεικτή ζώνη του ZRK Bjelovar-ΠΑΟΚ Mateco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του έφορου, Δημήτρη Χασεκίδη, του προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, και της Δήμητρας Μπατζαρακούδη, μετά τη δεύτερη νίκη του ΠΑΟΚ Mateco επί της ZRK Bjelovar με 24-30. 

Δημήτρης Χασεκίδης:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε έναν μεγάλο στόχο. Είμαστε στις καλύτερες οχτώ ομάδες της διοργάνωσης και στοχεύουμε να πάμε ψηλότερα. Είναι μία απόδειξη της δουλειάς που γίνεται και της προσπάθειας όλων. Υπάρχει μεγάλη θέληση και διάθεση στην ομάδα. Θέλουμε να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Εάν δεν γίνει φέτος, κάποια στιγμή θα συμβεί. Γιατί υπάρχει τρόπος και θέλω μεγάλο από τον σύλλογο. Τις ευχές μου στους εορτάζοντες Αντώνη Τσαλόπουλο και Θανάση Κατσαρή. Είναι ένα μικρό δώρο μας γιατί τους αγαπάμε και μας στηρίζουν πολύ».

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια για την προσπάθεια που έκαναν όλο αυτό το διάστημα, ο αγώνας τους ήταν πολύ μεγάλος. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα, τον έφορο και πρωτεργάτη αυτής της ομάδας, τους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές. Σήμερα κάναμε την δουλειά μας σύμφωνα με το πλάνο, περιμέναμε μία αντίδραση από την αντίπαλη ομάδα και λειτουργήσαμε σύμφωνα με την ανάλυση που κάναμε όλη την εβδομάδα. Ξέραμε ότι η πρόκριση ήταν στο χέρι μας, και τα κορίτσια λειτούργησαν χωρίς άγχος γιατί είχαμε την διαφορά του πρώτου παιχνιδιού. Φυσικά είπαμε για να μην πέσουμε θύμα έκπληξης θα έπρεπε να μπούμε στο γήπεδο για τη νίκη και όχι για την διατήρηση της διαφοράς. Τα κορίτσια είχαν πάθος και ενέργεια και έτσι ήρθε η νίκη». 

Δήμητρα Μπατζαρακούδη:

«Είναι πρώτη φορά στη ιστορία μας που φτάνουμε στους «8» μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό. Δουλέψαμε σκληρά, το αξίζαμε, ήμασταν καλύτερες, και μπορώ να πω ότι το θέλαμε και περισσότερο. Αυτά τα συστατικά έφεραν την πρόκριση».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter